top of page

JOBBA MED OSS

Brinner du för hälsa och träning? Älskar du att sprida rörelseglädje och bidra till att inspirera människor till en aktiv livsstil? Vill du utveckla dina kunskaper inom träning i ett inspirerande team? Välkommen att söka till vårat fantastiskt team fullt av olika kompetenser och massa gemenskap. Vi breddar vårt team och söker fler drivna, engagerade och duktiga teamarbetare. Ansök idag!

Vi sparar även meritförteckningar för när tjänster öppnas så ansök gärna.

Du måste inkludera ditt CV, personligt brev och bild på dig själv.

Skicka ansökningar till info@sporthusetsura.se

Youth Tap Dance Rehearsal

Barnledare dans

Brinner du för dans eller har du tidigare varit dansare? Älskar du att inspirera barn till dansglädje och rörelse. Oavsett om du redan har eller behöver en dansutbildning är vi intresserade av att höra mer om dig. Ansök nu! 

Chilren During Physical Education Lesson

Barnledare parkour/
hinderbana

Har du tidigare varit barn- eller ungdomsledare? Tycker du om att arbeta med barn och har ett kreativt sinne? Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller bara har ett stort intresse för att inspirera och aktivera barn välkommen med din ansökan!

Soccer

Barnledare fotbollslek 

Har du tidigare varit barn- eller ungdomsledare? Tycker du om att arbeta med barn och har ett kreativt sinne? Oavsett om du har tidigare erfarenhet av någon bollsport, att leda barngrupper eller bara har ett stort intresse att inspirera barn till rörelse är du välkommen med din ansökan!

Yoga Pose

Yoga 
Instruktör

Har du din yogalicens och tidigare erfarneheter av att undervisa i Yoga och stretchklasser? Oavsett din erfarenhetsnivå vänligen ansök. Vi tillhandahåller löpande utbildning och kompetensutveckling.

Receptionist

Receptionist

Vill du ta hand om våra fantastiska medlemmar i huset? Är du en glädjespridare och intresserad av mötet med människor? Har du svart bälte i smidiga lösningar och kommunikation? Är du student eller kanske senior/pensionär och vill arbeta några timmar i veckan? Ansök idag!  

Fitness Class

Grupptränings
instruktör

Är du instruktör i någon träningsform eller är du intresserad av att utbilda dig till instruktör. Vi söker alltid fler inspirerande och duktiga instruktörer/coacher till vårat team. Vi har ett brett gruppträningsutbud och erbjuder allt ifrån boxning, dans, crossfitness, spinning, yoga, bootcamp och mycket mer så hör av dig med din ansökan och berätta vad just du skulle vilja instruera i Sporthuset.

Spinning Class

Spinning
Instruktör

Är du en älskare av spinningklasser? Vill du undervisa för ett entusiastiskt gäng medlemmar?

Skriv till oss idag.

Jumping Squats

Crossfitness Coach

Har du en kärlek till crossfit? Ser du fördelarna med funktionell träning? Är du en gruppklassinstruktör eller en licensierad personlig tränare? Vi har många olika pass hos oss. Om du är intresserad ansök idag för att bli tränare.

Senior Therapy

Seniorcoach

Kan du köra pass på dagtid? Älskar du att inspirera och instruera äldre deltagare? Vill du vara med och bidra till hälsa, träning och gemenskap för livet? Ansök till vårat grymma seniorteam!

Indoor Zumba Class

Dans
Instruktör

Älskar du dans? Är du en energisk, glad instruktör? Brinner du för att inspirera dina deltagare till träningsglädje?Vänligen ansök idag.

Housekeeper Wiping the Table

Helgstädare

Är du student eller har du några extra timmar över på helgen? Vill du vara med och hålla Sporthuset rent och fräscht? Fixa kaffemaskinen, fylla på varor, städa omklädningsrum och plocka i gymmet. Skulle det passa dig? Ansök idag!

Intense Training

Personlig tränare/
kostrådgivare

Vi söker alltid engagerade och duktiga personliga tränare och kostrådgivare. Hos oss finns en enorm bredd av tränarkompetenser och tillsammans hjälps vi åt för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vill du utvecklas och samverka i vårat inspirerade team? Ansök idag!

bottom of page