top of page
IMG_0420.JPG

PERSONLIG TRÄNING

Investera i din hälsa och i dig själv tillsammans med våra personliga tränare och coacher. Våra tränare stöttar och hjälper dig att nå dina önskade mål och tar din träning till en ny nivå med skräddarsydda träningsprogram utifrån just dina behov.

Din tränare finns alltid med dig under passen och stöttar, peppar och hjälper dig så du känner dig trygg med övningarna och ser till att du orkar hela vägen. Sporthuset erbjuder flera personliga tränare med olika spetskompetenser och inriktningar så att du ska få bästa möjliga förutsättningar med din hälsa och träning.

img_3231_edited.jpg

Nya medlemmar konsultation med tränare

Är du ny medlem i Sporthuset? Vi vill lära känna dig, ta reda på dina mål och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dem. Oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år kan du dra nytta av denna konsultation eftersom våra tränare är de bästa av de bästa och här för dig. Vi kan också visa dig hur du använder maskinerna. Vill du ha personlig träning och ett eget skräddarsytt program är du välkommen att boka in detta efter denna konsultation.

PERSONLIG TRÄNING

Vill börja med en av våra tränare för att nå dina mål, lära och växa. Boka en 30 min, 40 min eller 60 min konsultation idag. Se till att du har använt din kostnadsfria konsultation för nya medlemmar först så att vi vet mer om dig och vad vi kan åstadkomma tillsammans.

MEMBER RECENSIONER

OSCAR

bottom of page