top of page

ROLL MASSAGE

Nå nya resultat och bli mer vältränad

De potentiella fördelarna med massage med Roll Machine kan vara användbara för ett brett spektrum av individer, från idrottare, motionärer och äldre, de som lider av muskel- och skelettskador som diabetes, kronisk inflammatorisk sjukdom, rastlösa ben, muskelsmärtor etc.

En vetenskaplig studie – genomförd under 2 år – avslöjar en del spännande och banbrytande information om vilken effekt sportmassage har på idrottares återhämtning och prestationer. Detta är en av de första studierna i forskningslitteraturen, som indikerar att massage med hjälp av en mekanisk självinducerad multi-bar massage-rullningsmaskin har effekt.

ROLLMASSAGE KAMPANJ

BEGRÄNSADE PLATSER KVAR

Vi trodde att den här kampanjen skulle gå snabbt och det har den gjort. Vi har beslutat att lägga till ytterligare 10 platser i kampanjen.

Maila oss snabbt för att ta de sista platserna. Detta inkluderar ett 30 minuters introträning med en av våra tränare och 10 klipp rollmassage

1999kr

3399kr

ShapeRoll Pos_11.webp

Enkelt, behagligt och välgörande

Rollmassage är inte särskilt ansträngande, därför är målgruppen av användare väldigt bred och passar även dem som inte har så mycket kraft eller styrka. Således passar rollmassage de flesta, gammal som ung oavsett vilka fysiska förutsättningar man har som utgångspunkt! Det är enkelt att komma åt triggerpunkter och problemområden utan att det måste göra outhärdligt ont eller att det ska vara omständligt. Du kan själv reglera rotationens hastighet och hur hårt du ska trycka mot rullen. Första gångerna känns alltid extra mycket och då är det bra att inte trycka på för hårt eller börja med en för hög hastighet. 

Från gammal idé till nyhetstänkande

Rullande massage och zonterapi är ingen nyhet, det är en uråldrig metod som härstammar från den Kinesiska läkekonsten. Människor har sedan länge visst vikten av att få igång sin cirkulation, sitt lymfflöde samt stimulera huden. Man har använt sig av bambupinnar, räfflade kavlar och gör än idag. 

Bamboo Stick Massage
Sports equipment

Intensiteten och resultaten är häpnadsväckande

Eftersom rullmaskinerna är både kraftfulla och smidiga i sitt utförande är effekterna också mycket märkbara! Rullmaskinerna är otroligt effektiva och går inte att jämföra med vare sig foam rollers eller olika egenvårdsbehandlingar, även om grundprincipen är densamma. Att jämföra en rollermaskin med en foam roller skulle vara som att jämföra en gymmaskin med ett hopprep, effektiv på sitt sätt men helt andra resultat och känsla.

bottom of page