top of page

JUNIOR 11-14 år

Vill du träna tillsammans med ditt barn?

Vill du att ditt barn ska lära sig grunderna och hitta glädjen i fysisk aktivitet redan från start?

Vi startade våra ungdomsmedlemskap för att uppmuntra unga att hitta glädjen att röra på sig på ett sätt som väcker deras kreativitet och bygger starka kroppar för framtiden. Vi erbjuder olika typer av grupper och träning för barn och ungdomar mellan 3-14 år.

Från 15 års ålder erbjuder vi studentkort och då kan de träna själva hos oss, du hittar det under "bli medlem". Har du yngre barn och är intresserad av våra barngrupper gå in under fliken "barngrupper" och läs mer. Vi vill att Sporthuset ska vara  en samlingpunkt dit hela familjen kan gå, oavsett ålder eller intresse, här har alla en plats. Vänligen läs nedan för mer info om vårat Juniormedlemskap.

IMG_3168.JPG

JUNIOR MEDLEMSKAP

I Juniorkortet tränar man tillsammans med en vuxen i gymmet. Ni kan även delta på flera av våra gruppträningspass tillsammans med våra coacher. Ta chansen att ge era barn en perfekt start för ett aktivt liv!

  • Gymträning med en vuxen närvarande

  • Blåmarkerade gruppträningspass i vuxet sällskap

  • Målsman behöver följa med till Sporthuset och teckna kortet samt stå som betalare för medlemskapet.

 

Juniorkortet har ingen bindningstid och du hittar det under fliken "bli medlem". Du som förälder eller vuxen behöver vara närvarande när ditt barn tränar både på gymmet eller på pass. Från 15 års ålder kan ditt barn träna på egen hand i gymmet.

 

Hör gärna av dig till oss på info@sporthusetsura.se om du har några frågor eller funderingar.

bottom of page