Träna

Atletboxen

I Sporthusets populära Atletbox finns stora funktionella ytor, 22 meter crossfit rigg, 40 meter löparbana och ett stort utbud av fria vikter. Våra duktiga och utbildade coacher erbjuder effektiva, roliga och varierande träningspass som är anpassade för att du ska utmanas och utvecklas oavsett nivå.

Gymmet

Sporthuset erbjuder Surahammars största gymyta fördelad på flera våningar och ytor som är utrustad med moderna maskiner, fria vikter och en stor cardioplatå. I gymkortet ingår även egen träning i populära Atletboxen på de tider när det inte är pass igång. Vi erbjuder kostnadsfria gyminstruktioner till våra medlemmar! 

Mer info kommer strax!

Gruppträning

I sporthuset erbjuder vi flera olika salar och ett brett utbud av gruppträning, spinning och utomhuspass. Våra duktiga och utbildade instruktörer erbjuder effektiva, roliga och varierande träningspass som är anpassade för att du ska utmanas och utvecklas oavsett nivå. 

Senior Träning

Vi på Sporthuset ser fram emot att motionera och träna er seniorer och skapa gemenskap, glädje och förutsättningar för ett aktivare och friskare liv. Med vår kunskap och erfarenhet inom funktionell träning får ni använda kroppen så som ni behöver med ett holistiskt helhetstänk. Vi fokuserar på balans, motion och rörelse som främjar din vardag och förbättrar livskvalitén. Vårt motto är att träna för livet och framtiden. 

Barn & Ungdomsträning

Vi erbjuder allsidig och rolig träning för att skapa rätt förutsättningar och hitta glädjen för ett aktivt liv redan från start. Under våra pass tränar vi balans, kroppskontroll, koordination, styrka och uthållighet. På ett lekfullt sätt utmanar vi de grundläggande och naturliga rörelse mönstren. Vi fokuserar på gemenskap och att skapa nyfikenhet och hitta glädjen i träningen.

Student- & Familjerabatt

Vi erbjuder student- och familjerabatt till våra medlemmar. Läs mer för att veta vilken du kan ta del av.

pt - personlig träning

Investera i din hälsa och i dig själv tillsammans med våra personliga tränare och coacher. Våra tränare stöttar och hjälper dig att nå dina önskade mål och tar din träning till en ny nivå med skräddarsydda träningsprogram utifrån just dina behov.