Seniorträning

Med åldern tillkommer mer erfarenhet men också ett större krav på att hålla sin kropp i form. Våra seniorgrupper är skapta för att stärka kroppen, öka rörligheten och ge bästa förutsättningar för en smärtfri och funktionell vardag. Såklart ingår kaffe!

Träna för livet

Aktivt åldrande på Sporthuset

Vi på Sporthuset brinner för att motionera och träna våra seniorer. Tillsammans skapar vi gemenskap, glädje och förutsättningar för ett aktivare och friskare liv. Med vår kunskap och erfarenhet inom funktionell träning får ni använda kroppen så som ni behöver med ett holistiskt helhetstänk. Vi fokuserar på balans, motion och rörelse som främjar din vardag och förbättrar livskvalitén. Vårt motto är att träna för livet och framtiden. 

Sporthuset Surahammar | Seniorer tränar

Seniorkortet

Aktivt åldrande på Sporthuset

Genom att ta hänsyn till varje persons specifika förutsättningar och målsättningar, kan vi säkerställa att träningen blir både effektiv och rolig. Vår inriktning på balans, motion och rörelse är inte bara avgörande för att förbättra din vardag, utan också för att öka din livskvalitet på lång sikt.  Genom att träna för livet och framtiden kan du njuta av en aktiv och hälsosam livsstil långt in i ålderdomen. Så varför vänta? Gör idag till starten på din resa mot ett starkare, friskare och mer levande liv!

Detta ingår i seniorkortet

  • Träning i gymmet varje dag kl: 04:00 – 24:00
  • Flera ledarledda seniorpass i veckan
  • Föreläsningar och workshops
  • Tillgång till bastu och sociala aktiviteter
  • En gratis kaffe per träningstillfälle