Gruppträning

I sporthuset erbjuder vi flera olika salar och ett brett utbud av gruppträning, spinning och utomhuspass. Våra duktiga och utbildade instruktörer erbjuder effektiva, roliga och varierande träningspass som är anpassade för att du ska utmanas och utvecklas oavsett nivå.

I Grupptränings kortet ingår gymmet, de utomhuspass som tillhör grupptränings delen och alla gruppträningspass i salarna. Nedan finns exempel på pass som ingår:

Cirkelträning: Ett pass där vi utmanar styrka, kondition och balans i olika intervaller och stationer. Alla kan delta utifrån sin egna dagsform och nivå. Finns även cirkelpass med ett specifikt fokus som exempelvis styrka eller core.

Spinning: Förbättra din kondition med kul och effektiv träning som varvas med olika intervaller, tempo och återhämtning. Det här passet passar alla åldrar och nivåer och du utmanar dig själv utifrån din egna nivå. Finns lite olika fokus och inriktningar på de olika spinningpassen.

Core: Träna kroppens ”kärna” och få en bättre hållning med olika övningar som utmanar och förbättrar stabilitet, balans och stärker den djupa muskulaturen. Ett pass där alla kan delta.

Booty Power: Ett pass i intervallform där vi fokuserar på att träna kroppens stora muskler, rumpa och lår! Vi använder oss av miniband och andra redskap som också inkluderar core och skön träning för dina magmuskler.

Zumba: Roligt och pulshöjande danspass till härlig musik. Bra för dig som vill förbättra kondition, koordination och rörlighet. Dans och glädje i 60 min.

Box Pass: Box är ett pass för alla oavsett nivå. Passet är inspirerat av boxning och kampsport. Förutom teknikgenomgång och slagkombinationer utmanas du med pulshöjande övningar. Förbered dig på ett roligt och tufft pass!

Yoga & Stretch pass: Mjuka upp kroppens muskler med lugna rörelser och djupa andetag. Återhämtning för både kropp och själ. Alla kan vara med!

Tabata: Ett pass med korta och intensiva intervaller. Konditionsövningar varvas med styrka & rörlighet. Vi arbetar med egen kroppsvikt och olika redskap. Du väljer själv vilken nivå du vill träna på.

AfroDance: Ett glädjefyllt pass utan prestationskrav och svåra danssteg. En effektiv träningsform där du tränar kondition och ökar din rörlighet. Med kraftfulla, stora och enkla rörelser förenas kroppen med trummornas rytmer. 

XCord: Ett funktionellt och roligt sätt att träna hela kroppen, du utmanas med dynamiska och stabiliserande övningar och det är lätt att anpassa till olika nivåer. Passar både nybörjare och vana motionärer.

DanZy: Ett pulshöjande och roligt danspass. Effektiv träningsform med enkla koreografier till en mix av härliga hits. Alla kan delta oavsett ålder och nivå.

Pilates: Pilates stärker muskler, förbättrar hållning och balans samt ökar rörligheten och förenar kroppen med sinnet. Passar gammal som ung, nybörjare som van motionär/idrottare. Övningarna går ut på att skapa eller återfå en naturlig hållning samt uppnå optimal styrka, rörlighet och balans. 

Strong Nation: Ett högintensivt pass där vi tillsammans tar oss igenom fyra block som är synkat med musiken. Du arbetar med egen kroppsvikt och väljer själv på vilken nivå du vill köra utifrån din förmåga och dagsform.

Löpning: Löppass i både lugnt joggingtempo och i olika typer av löpintervaller. Passen utförs på olika ställen i Surahammars naturområden.