Personlig träning

Investera i din hälsa och i dig själv tillsammans med våra personliga tränare och coacher. Våra tränare stöttar och hjälper dig att nå dina önskade mål och tar din träning till en ny nivå med skräddarsydda träningsprogram utifrån just dina behov.​

Personlig tränare tränar kund

Personlig träning för dig

Nå nya resultat och bli mer vältränad

Din tränare finns alltid med dig under passen och stöttar, peppar och hjälper dig så du känner dig trygg med övningarna och ser till att du orkar hela vägen. Sporthuset erbjuder flera personliga tränare med olika spetskompetenser och inriktningar så att du ska få bästa möjliga förutsättningar med din hälsa och träning.

  • Hjälper dig att sätta hållbara och mätbara mål
  • Ökar din chans att komma igång med träningen
  • Skräddarsyr träningen utefter just dig
  • Hjälper dig att hålla dig motiverad
  • Pressa dig lite hårdare
  • Lära dig mer om träning

Introduktion för nya medlemmar

Är du ny medlem i Sporthuset? Vi vill lära känna dig, ta reda på dina mål och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dem. Oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år kan du dra nytta av denna konsultation eftersom våra tränare är de bästa av de bästa och här för dig. Vi kan också visa dig hur du använder maskinerna. Vill du ha personlig träning och ett eget skräddarsytt program är du välkommen att boka in detta efter denna konsultation.

Medlemmar tränar

Våra personliga träningstjänster

Upptäck våra anpassade träningsalternativ för både individer och grupper.
Sporthuset Surahammar | PT coachar kund

Personlig träning

Ta det första steget mot att uppnå dina mål med hjälp av en av våra tränare för personlig utveckling. Boka din konsultation idag, med alternativ på 30, 40 eller 60 minuter. Kom igång med din kostnadsfria konsultation för nya medlemmar för att vi ska kunna skräddarsy ett program som passar dig bäst och hjälper dig att nå dina mål.

Personlig tränare pushar två kunder

PT DUO

Pris: 995:- / träning

Att träna som ett par är både roligt och motiverande. Oavsett om ni är bästa vänner, mamma och dotter eller två kompisar som delar samma intresse, så är PT DUO det perfekta valet för er. Med PT DUO får ni möjligheten att träna tillsammans och stödja varandra på er resa mot era hälsomål.

Personlig tränare stretchar med kunder

PT Small Group

Pris: 1250:- för 8 x 1 timmes träning

Det här är perfekt för er som är en grupp vänner från samma klass, en familj eller personer med gemensamt intresse för att lära er något nytt tillsammans. Möjligheterna är oändliga. Vissa tränare erbjuder detta alternativ, så se till att kolla bokningslänken för mer information.

Samtliga bokningar sker genom betalning med swish eller via din WONDR-app.

Möt våra personliga tränare

Vi hjälper dig nå framgång
Personlig tränare Martin Andersson
Personlig tränare Malena Kindgren
Personlig tränare Peter Larsson