Medlemskap

Vi har flera olika medlemskap att välja mellan. Månadskort med eller utan bindningstid, årskort, klippkort, student-, junior- & seniorkort.

Träning för hela familjen

Gemenskap och aktiviteter för alla på Sporthuset

Hos oss kan hela familjen träna oavsett om du är barn, ungdom, student, vuxen eller senior. I Sporthuset finns ett brett och varierat utbud av både gruppträning, crossfitness och fantastiska ytor för egen träning så det finns något för alla. Dans-, yoga- och spinningsalar, crossfitness och atletbox, strongman yta, ett välutrustat gym, cardioytor, boxningsområde, fyshall, löparbana med mera. Varmt välkommen till vår familjära träningsanläggning och vår härliga gemenskap

Glad tjej vid roddmaskin

Prova på vecka

Vi erbjuder helt nya medlemmar att testa på genom en gratis ”prova på vecka”. Den inkluderar fri tillgång till gymmet alla våra ordinarie klasser under en hel vecka. Du skapar enkelt en prova på vecka hos oss under ”testa oss”. Hör av dig till personalen eller via mail innan/under eller efter dig provvecka så vi kan ge dig all praktisk info.  Kom och testa på massa nytt, ha roligt kul och låt oss veta om du funderar på något.