Barngrupper
& Juniorer

Vi erbjuder allsidig och rolig träning för att skapa rätt förutsättningar och hitta glädjen för ett aktivt liv redan från start. Under våra pass tränar vi balans, kroppskontroll, koordination, styrka och uthållighet. På ett lekfullt sätt utmanar vi de grundläggande och naturliga rörelse mönstren. Vi fokuserar på gemenskap och att skapa nyfikenhet och hitta glädjen i träningen. Läs mer om våra barngrupper nedan:

 • Parkour Mini, ålder 3-5år – För den nya parkouraren tillsammans med förälder
  Parkour Mini är en lekfull och kreativ introduktion till rörelse och koordination tillsammans med förälder. I denna grupp får barnen utforska grundläggande parkourrörelser anpassade för deras ålder, såsom krypande under hinder, klättring på låga plattformar och enkla hopp. Aktiviteterna fokuserar på att utveckla motoriska färdigheter, styrka och självförtroende genom lekfulla övningar och en positiv atmosfär.

 • Parkour Kids Bas 1, ålder 5-7år – För både den nya och den erfarna parkouraren som vill träna utan förälder
  Parkour Bas 1 erbjuder en lekfull introduktion till parkourrörelser. Med en kombination av roliga hinderbanor, balansövningar och grundläggande hopp får barnen utforska sina rörelseförmågor och utveckla motoriska färdigheter. Genom denna lekfulla träning får barnen uppleva glädjen av rörelse samtidigt som de bygger en grund för framtida fysisk aktivitet.

 • Parkour Kids Bas 2, ålder 7-8år – För parkouraren som redan har grundläggande parkourerfarenheter 
  I Parkour Bas 2 introduseras barnen till mer utmanande hinder och rörelser, samtidigt som den fortsätter att fokusera på säkerhet och rätt teknik. Målet är att utveckla deras motoriska färdigheter, styrka och koordination i en stimulerande miljö som uppmuntrar barnen att fortsätta utforska sina fysiska gränser och samtidigt skapa en stark grund för deras parkourfärdigheter.  

 • Parkour/Functional Kids, ålder 8-10år – För parkouraren som redan har grundläggande parkourerfarenheter och har visat intresse för djupare kunskaper inom träning och parkour.
  Parkour Functional erbjuder parkour med inslag av funktionell träning och styrka för barn och är utformad för att kombinera parkourrörelser med övningar som stärker kroppens grundläggande fysiska funktioner. Genom att integrera elemt av funktionell träning och styrkeövningar i parkourupplevelsen får barnen en helhetsinriktad träning.

 • Danzy Kids, ålder 5-6år – För både den nya och erfarna dansaren som vill träna utan förälder. 
  I Danzy Kids fokuserar vi på lek, dans- och rörelseglädje. Nutida dans och hits for kids är anpassad till barnens motoriska förutsättningar och lektionerna utförs på ett lekfullt sätt och barnen lär sig koreografier anpassat till ålder och inlärningsförmåga.  

 • Juniormedlemskap, 11-14 år
  Vill du träna tillsammans med ditt barn? Vill ni att era barn ska träna med våra duktiga instruktörer så de får chans att lära sig grunderna redan från start. I Juniorkortet tränar man tillsammans med en vuxen i både gymmet och på gruppträningspass.  

 

Ta chansen att ge era barn en perfekt start för ett aktivt liv i rörelse!

Danzy kids

Danzy Kids för barn födda 2018-2019

Parkour kids

A short description of your service. Lorem ipsm dolor amet, consec tetur adipis cing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exer citation ullamco la enim lorem isae ni.

Fotbollslek

Fotbollslek/Functional Kids 3-6 år: I Functional Kids/Fotbollslek fokuserar vi på rörelseglädje och gemenskap. Under passen utgår vi från barnens nyfikenhet och kreativitet för att upptäcka glädjen i både rörelse och fotboll. Med lekar, lättare bollövningar och roliga hinderbanor får barnen öva på balans, koordination och motorik. Ny gruppstart under våren 2021. Mer info och datum kommer!