Barngrupper & Juniorer

Vi erbjuder allsidig och rolig träning för att skapa rätt förutsättningar och hitta glädjen för ett aktivt liv redan från start. Under våra pass tränar vi balans, kroppskontroll, koordination, styrka och uthållighet. På ett lekfullt sätt utmanar vi de grundläggande och naturliga rörelse mönstren. Vi fokuserar på gemenskap och att skapa nyfikenhet och hitta glädjen i träningen. 

Junior 11-14 år

Vill du träna tillsammans med ditt barn?

Vi startade våra ungdomsmedlemskap för att uppmuntra unga att hitta glädjen att röra på sig på ett sätt som väcker deras kreativitet och bygger starka kroppar för framtiden. Vi erbjuder olika typer av grupper och träning för barn och ungdomar mellan 3-14 år. Från 15 års ålder erbjuder vi studentkort och då kan de träna själva hos oss, du hittar det under Bli medlem. Har du yngre barn och är intresserad av våra barngrupper gå in under fliken ”barngrupper” och läs mer. Vi vill att Sporthuset ska vara  en samlingspunkt dit hela familjen kan gå, oavsett ålder eller intresse, här har alla en plats.

Juniorträning: Ungdomar lyfter däck utomhus

Våra populära Parkour-grupper

Parkour Mini

3-5 år

För den nya parkouraren tillsammans med förälder

Parkour Mini är en lekfull och kreativ introduktion till rörelse och koordination tillsammans med förälder. I denna grupp får barnen utforska grundläggande parkourrörelser anpassade för deras ålder, såsom krypande under hinder, klättring på låga plattformar och enkla hopp. Aktiviteterna fokuserar på att utveckla motoriska färdigheter, styrka och självförtroende genom lekfulla övningar och en positiv atmosfär.

Parkour Kids Bas 1

5-7 år

För både den nya och den erfarna parkouraren som vill träna utan förälder

Parkour Bas 1 erbjuder en lekfull introduktion till parkourrörelser. Med en kombination av roliga hinderbanor, balansövningar och grundläggande hopp får barnen utforska sina rörelseförmågor och utveckla motoriska färdigheter. Genom denna lekfulla träning får barnen uppleva glädjen av rörelse samtidigt som de bygger en grund för framtida fysisk aktivitet.

Juniorer efter ett parkourpass utomhus

Parkour/Functional Kids​

8-10 år

För parkouraren som redan har grundläggande parkourerfarenheter och har visat intresse för djupare kunskaper inom träning och parkour.

Parkour Functional erbjuder parkour med inslag av funktionell träning och styrka för barn och är utformad för att kombinera parkourrörelser med övningar som stärker kroppens grundläggande fysiska funktioner. Genom att integrera elemt av funktionell träning och styrkeövningar i parkourupplevelsen får barnen en helhetsinriktad träning.

Parkour Kids Bas 2

7-8 år

För parkouraren som redan har grundläggande parkourerfarenheter

I Parkour Bas 2 introduseras barnen till mer utmanande hinder och rörelser, samtidigt som den fortsätter att fokusera på säkerhet och rätt teknik. Målet är att utveckla deras motoriska färdigheter, styrka och koordination i en stimulerande miljö som uppmuntrar barnen att fortsätta utforska sina fysiska gränser och samtidigt skapa en stark grund för deras parkourfärdigheter.

Danzy Kids

5-6 år

För både den nya och erfarna dansaren som vill träna utan förälder. 

I Danzy Kids fokuserar vi på lek, dans- och rörelseglädje. Nutida dans och hits for kids är anpassad till barnens motoriska förutsättningar och lektionerna utförs på ett lekfullt sätt och barnen lär sig koreografier anpassat till ålder och inlärningsförmåga.

Fotbollslek / Functional Kids

3-6 år

För både den nya och erfarna dansaren som vill träna utan förälder. 

I Functional Kids/Fotbollslek fokuserar vi på rörelseglädje och gemenskap. Under passen utgår vi från barnens nyfikenhet och kreativitet för att upptäcka glädjen i både rörelse och fotboll. Med lekar, lättare bollövningar och roliga hinderbanor får barnen öva på balans, koordination och motorik.

Ett barn sitter på en fotboll utomhus