IMG_0471
Våran box är unik

ta din träning till en ny nivå!

I Sporthusets populära Atletbox finns stora funktionella ytor, 22 meter crossfit rigg, 70 meter löparbana och ett stort utbud av fria vikter. Våra duktiga och utbildade coacher erbjuder effektiva, roliga och varierande träningspass som är anpassade för att du ska utmanas och utvecklas oavsett nivå.

I medlemskapet Atletkortet ingår alla blåmarkerade gruppträningspass och alla svartmarkerade pass i atletboxen. Förutom alla gruppträningspass som du kan läsa mer om under ”gruppträning” kan du nedan se exempel på pass som erbjuds i boxen och ingår i Atletkortet. 

atletkortets gruppträningspass

Crossfitness

Ett pass där vi tränar styrka och kondition under hög intensitet och variation med olika redskap.
Det passar dig som har god träningsvana och kan utföra basrörelser.

bootcamp

Ett roligt och utmanande pass där vi använder oss av redskap som rep, däck och slädar. Vi arbetar med olika övningar, stationer och alla pass ser olika ut! Kul och utmanande! 

Atletcirkel

Funktionell träning där vi förbättrar och utmanar styrka, kondition, stabilitet och balans i olika intervaller och stationer.

Hårdrocks fredag

Ett rockigt pass med varierande upplägg och olika redskap. Ett pass med fokus på hela kroppen och massa rock’n’roll och pannben. Perfekt start på helgen! 

Tyngdlyftning

Lär dig träna med skivstång. Passet innehåller både teknikgenomgång och därefter styrketräning med skivstång. Varje pass innehåller olika fokus så som benböj, frivändning eller marklyft.

Styrketräning

I detta pass jobbar vi med olika redskap med fokus på att bli starkare i kroppen. Övningar som ex marklyft, benböj, bänkpress mm där vi använder oss av hantlar, bollar och skivstänger.

Crossfitness teknik

Lär dig mer om grundrörelserna och teknik i övningar som vi tränar på CrossFitness passen. Få mer kunskap hur du ska utföra övningar med skivstång och andra träningsredskap!