Atletboxen

I Sporthusets populära Atletbox finns stora funktionella ytor, 22 meter crossfit rigg, 40 meter löparbana och ett stort utbud av fria vikter. 

Ta din träning till en ny nivå

Vår box är unik

Våra duktiga och utbildade coacher erbjuder effektiva, roliga och varierande träningspass som är anpassade för att du ska utmanas och utvecklas oavsett nivå. I medlemskapet Atletkortet ingår alla blåmarkerade gruppträningspass och alla svartmarkerade pass i atletboxen. Förutom alla gruppträningspass som du kan läsa mer om under ”gruppträning” kan du nedan se exempel på pass som erbjuds i boxen och ingår i Atletkortet.

Atletboxens gruppträningspass

Utforska vårt utbud

Tyngdlyftning

Lär dig träna med skivstång. Passet innehåller både teknikgenomgång och därefter styrketräning med skivstång. Varje pass innehåller olika fokus så som benböj, frivändning eller marklyft.

Man lyfter traktordäck i atletzonen

Bootcamp

Ett roligt och utmanande pass där vi använder oss av redskap som rep, däck och slädar. Vi arbetar med olika övningar, stationer och alla pass ser olika ut! Kul och utmanande! 

Träningsgrupp lyfter medicinbollar

Atletcirkel

Funktionell träning där vi förbättrar och utmanar styrka, kondition, stabilitet och balans i olika intervaller och stationer.

Coach Malena har Rock&roll-fredag

Hårdrocksfredag

Ett rockigt pass med varierande upplägg och olika redskap. Ett pass med fokus på hela kroppen och massa rock’n’roll och pannben. Perfekt start på helgen! 

En stark man tränar benböj

Styrketräning

I detta pass jobbar vi med olika redskap med fokus på att bli starkare i kroppen. Övningar som ex marklyft, benböj, bänkpress mm där vi använder oss av hantlar, bollar och skivstänger.

Crossfitness grupp tränar med band

Crossfitness

Ett pass där vi tränar styrka och kondition under hög intensitet och variation med olika redskap. Det passar dig som har god träningsvana och kan utföra basrörelser.

Tränare lär ut teknik med skivstång

Crossfitnessteknik

Lär dig mer om grundrörelserna och teknik i övningar som vi tränar på CrossFitness passen. Få mer kunskap hur du ska utföra övningar med skivstång och andra träningsredskap!